Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Yzomandias vydá svoj nový sólový album. Fanúšikovia sú v tranze (VIDEO)
yzomandias zpátky na svojí planetu
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Yzomandias vydá svoj nový sólový album. Fanúšikovia sú v tranze (VIDEO)

Yzomandias o pár dní vydá nový album

Dlhoroční fanúšikovia rapu a hip-hopu si určite pamätajú na to, ako Yzomandias v roku 2015 vydal ešte pod pseudonymom Logic svoj prvý album. Po ôsmich rokoch sa vracia späť aj s pokračovaním, ktoré dostáva názov Zpátky na svojí planetu. Yzo sa teda pravdepodobne plánuje vo svojich textoch a hudbe vrátiť späť domov, teda opustiť Zem. Celú svoju kariéru na ňom vidíme, že sa cíti byť nepochopený, takže nám to teraz aj metaforicky potvrdzuje.

Yzomandias hudobnú verejnosť na pokračovanie svojho rovnomenného počinu pripravoval už roky. Najočakávanejší projekt už dostal svoj tracklist, cover a aj zoznam hostí spolu s dátumom vydania. Album vyjde 15. septembra, teda už budúci piatok a tešiť sa môžeš na hostí ako sú Karlo, Nik Tendo, Hasan, Doktor, PTK, Saul či Zkrat.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame