Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Dominika Mirgová vydala novinku Zanzibar. Klip natáčala priamo v Afrike (VIDEO)
dominika mirgová zanzibar
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsEDMPOPReggaetonVideo

Dominika Mirgová vydala novinku Zanzibar. Klip natáčala priamo v Afrike (VIDEO)

Dominika Mirgová a jej Zanzibar

Slovenská speváčka Dominika Mirgová nás na svoj najnovší album Wonder Woman pripravuje ďalším singlom s názvom Zanzibar. Song vyšiel 3. septembra aj spolu s videoklipom, ktorý natáčal Peso1M. Vokály do novinky poskytla trojica známych mien – Adela Husárová, Sarah C a Tajči Gali.

Fotka v džungli vyzerá ako dovolenková fotka pri pláži. Áno, môj outfit nebol úplne vhodný do džungle, lenže my sme mali ísť pozrieť opice a odfotiť sa s nimi, o žiadnej hodinovej výprave do džungle sa nehovorilo, ale bol to rozhodne zážitok, ako každý jeden trip na Zanzibare.

Či návšteva miestnej školy, pláž The Rockbeach, alebo menší koncert v rezorte Zaria. Ďakujeme aj Fair Travel za tieto nádherné zážitky, ktoré som mohla zdokumentovať a aspoň takto priniesť mojim ľuďom. Dokonca som prispôsobila aj refrénovú časť textu svahilčine. Zanzibar vo mne zanechal kus Afriky a preto aj môj nový album Wonder Woman bude inšpirovaný africkými beatmi. Twende kisiwa huru cha Zanzibar, napísala speváčka na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame