Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Hit tohto leta je zrejme jasný, ide o song Strangers od Kenyi Grace (VIDEO)
kenya grace strangers
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsDnBPOPVideo

Hit tohto leta je zrejme jasný, ide o song Strangers od Kenyi Grace (VIDEO)

Kenya Grace dostala svoj song Strangers všade

Virálna senzácia posledných týždňov, britská speváčka Kenya Grace sa vďaka svojmu singlu Strangers dostala do playlistu každého z nás! Singel Strangers sa ihneď po vydaní dostal medzi najžiadanejšie skladby v Nemecku, Belgicku, Švédsku a ďalších európskych štátoch vrátane Slovenska a Českej republiky, kde sa doslova počas niekoľkých hodín pretlačil medzi dvadsiatku najprehrávanejších skladieb na Spotify. Skladbu pritom napísala, naspievala a vyprodukovala zatiaľ úplne neznáma dievčina z Londýna.

Čo stojí za úspechom nahrávky umelkyne, ktorej meno poznali snáď len experti na melodický drum’n’bass? Ťažko povedať. V Strangers sa stretáva nočný klubový život aj tzv. slúchadlová hudba, minimalistická produkcia dokresľuje intímnu atmosféru, ktorú skladbe vtlačil jemný vokálny prejav. A tomu iba ťažko odolať!

Kenya Grace je talentovaná umelkyňa, ktorá v roku 2019 absolvovala prestížnu Akadémiu súčasnej hudby. Po sérii kolaborácií vydala minulý rok sólovú prvotinu Oranges, po ktorej nalsedovali single Afterparty Lover a Meteor. Oba sa dočkali pozitívnych reakcií špecializovaných médií a speváčke zaistili pozornosť vydavateľstva Warner Music. A ďalej už príbeh pokračuje piatkovým vydaním singla Strangers.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame