Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Z Karin Ann je hollywoodská hviezda 50. rokov. Sleduj videoklip k jej novinke (VIDEO)
karin ann a stranger with my face
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsPOPPunkVideo

Z Karin Ann je hollywoodská hviezda 50. rokov. Sleduj videoklip k jej novinke (VIDEO)

Karin Ann a videoklip v štýle 50. rokov

Slovenská alt-popová speváčka Karin Ann predstavuje nový singel ‘a stranger with my face’. V novinke otvára tému prílišnej idolizácie (over-idolisation) – nezdravého pripútania sa k inej osobe, ktoré môže mať za následok stratu seba samého v snahe prispôsobiť svoje správanie očakávaniam danej osoby či okolia.

Skladbu sprevádza dobový špionážny videoklip zasadený do Hollywoodu v 50. rokoch minulého storočia. Natáčal sa v Prahe a v hlavných úlohách sa okrem Karin Ann predstavujú americkí herci Gus Kenworthy a Ashley Moore.

Skladba je o prílišnom naviazaní sa na niekoho, koho priam až uctievate ako svojho Boha. Nie je to už ani o snažení sa, aby vás ten človek mal rád, skôr je to o tom, že vy máte toho človeka tak veľmi radi, že sa snažíte byť ako on.

Svoje správanie prispôsobujete tejto osobe, preberiete napríklad aj jej slang a podobne. Až napokon skončíte tak, že bez tej osoby vlastne ani neviete, kým ste,” opisuje Karin a dodáva, že niektoré pasáže textu na ňu pôsobili priam až nábožensky, preto sa rozhodla pretaviť tento pocit do hudby v refréne, aby znela ako chór.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame