Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Erik Tresor sa na vrchol dostal 'Z ho*na'. V novinke spomína na svoje začiatky (VIDEO)
erik tresor z hovna
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Erik Tresor sa na vrchol dostal ‚Z ho*na‘. V novinke spomína na svoje začiatky (VIDEO)

Erik Tresor v novinke ‚Z ho*na‘

Erik Tresor nám posúva novú nálož pouličného rapu v songu s názvom Z hovna, v ktorom spomína aj na svoj prvý track, ktorý napísal v 11 rokoch. Song sa na YouTube objavil vo štvrtok, 24. augusta aj spolu s videoklipom, ktorý si zobral na starosť Lukas Tresor. O produkciu sa postaral Feezy Beatz a skladbu zmixoval a zmasteroval G-bod.

„Takže skladba Z hovna je ôsma v trendoch, vďaka Vám. V septembri druhého točím ďalší videoklip, takže Vás v septembri zásobujem ďalším singlom + tam vyjde feat s El Ninom. Bude toho dosť a bude to dobré,“ povedal Erik na svojom Instagrame. Do konca roka sa teda ešte môžeme tešiť na niekoľko jeho noviniek. Už teraz sa tešíme!

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame