Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Selena Gomez v novinke oznamuje, že bude čoskoro single! (VIDEO)
selena gomez single soon
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsEDMPOPVideo

Selena Gomez v novinke oznamuje, že bude čoskoro single! (VIDEO)

Selena Gomez a novinka Single Soon

Svetoznáma speváčka, herečka a podnikateľka Selena Gomez je späť s novou hudbou a vydáva novinku s názvom Single Soon! Song sa na YouTube objavil dnes, 25. augusta aj spolu s videoklipom. Selena v ňom hovorí o tom, že bude čoskoro single, no podľa portálu Cosmopolitan mala posledného priateľa, Zayna Malika ešte v marci tohto roka. Všetci jej preto dnes prajú úplný opak a dúfajú, že vydá pieseň s názvom Taken Soon.

„Všetci ste sa ma už nejaký čas pýtali na novú hudbu. Keďže ešte nie som úplne hotová s SG3 (Selena Gomez 3, teda jej tretí album), chcela som vydať zábavnú a malú pieseň, ktorú som napísala pred nejakým časom a myslím si, že je na koniec leta perfektná,“ napísala Selena na svojom Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Cosmopolitan, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame