Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Mega M a Refew sa spájajú v novinke Zlatokopka. Tá dostala aj filmový klip (VIDEO)
mega m refew zlatokopka
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsEventyHIP-HOPSlovenskoVideo

Mega M a Refew sa spájajú v novinke Zlatokopka. Tá dostala aj filmový klip (VIDEO)

Mega M, Refew a novinka Zlatokopka

Verte či nie, ale Mega M a Refew sa v minulosti nikdy nespojili na spoločnej skladbe, mení sa to až ich najnovšou piesňou Zlatokopka. Chalani vydali túto novú spoluprácu v nedeľu večer na YouTube aj spolu s klipom, ktorý má viac ako 6 minút. Svojim fanúšikom tak posunuli výsledok veľkého spoločného projektu.

„Čau, včera večer nám vyšiel s Mega M-om nový videoklip k songu Zlatokopka. Myslím si, že je to brutálna bomba s brutálnym filmovým klipom. Pozrite sa na to a dajte vedieť, či vás to baví alebo nie,“ povedal Refew v stories na svojom Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame