Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Post Malone spravil skvelý akustický koncert svojich hitov. Toto musíš počuť (VIDEO)
post malone tiny desk npr
Zdroj: youtube.com
SvetNewsHIP-HOPPOPVideo

Post Malone spravil skvelý akustický koncert svojich hitov. Toto musíš počuť (VIDEO)

Post Malone a jeho akustický koncert

Americký spevák a raper Post Malone sa tiež dočkal a dostal príležitosť odohrať akustický koncert, známy tiež ako Tiny Desk. 28-ročný hudobník, vlastným menom Austin Richard Post, si pre svojich fanúšikov pripravil jedinečné akustické verzie, ktoré takýmto štýlom nehráva často.

Stalo sa tak v známom pracovnom prostredí, v ktorom sa Tiny Desk natáča už dlhodobo. Tento renomovaný formát si pritiahol pozornosť miliónov ľudí a hosťami už boli mená ako Taylor Swift, Harry Styles, Coldplay, Tyler the Creator a mnohí, mnohí ďalší.

Post vo svojom dieli odohral piesne Sunflower, I Fall Apart či Circles. Nezabudol však ani na svoj najnovší album Austin, z ktorého zahral pieseň Enough Is Enough.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame