Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Na festival Sziget prišli v roku 2023 tisíce Slovákov. Koncerty svetových hviezd opäť nesklamali (VIDEO)
sziget 2023 billie eilish
Zdroj: TS/Sziget
NewsEventyVideoZahraničie

Na festival Sziget prišli v roku 2023 tisíce Slovákov. Koncerty svetových hviezd opäť nesklamali (VIDEO)

Festival Sziget v roku 2023 navštívili tisícky Slovákov

Aj tento rok organizátori Szigetu potvrdili, že festival právom patrí medzi najlepšie podujatia v Európe. Nadšení fanúšikovia si užili naplno koncerty hviezd ako Florence + the Machine, Imagine Dragons, Mumford and Sons, Macklemore, Billie Eilish, Nialla Horana, YUNGBLUD, Sama Fendera, Lorde a stovky ďalších.

Budúci rok sa od 7. do 12. augusta 2024 uskutoční 30. ročník Sziget festivalu. Celofestivalové permanentky na túto jubilejnú párty budú za špeciálne ceny v predaji od večera 17. augusta, ale pozor, iba počas 48 hodín. Novinkou je špeciálny lístok za super cenu pre Szigeťanov do 21 rokov.

Sziget fanúšikovia milujú. Nielen pre hudobný program, v ktorom figurujú svetoví headlineri, kapely, ktoré čaká hviezdna budúcnosť či mladí interpreti z celého sveta. Sziget je povestný jedinečnou atmosférou, ktorú tvoria fanúšikovia z celého sveta.

Tento rok počas šiestich festivalových dní na festival prišlo viac ako 420 tisíc fanúšikov, tisícky aj zo Slovenska. V celkovej histórii na Sziget už prišlo viac ako 10 000 000 návštevníkov, jubilejný desaťmiliónty fanúšik prekročil festivalové brány v piatok, počas druhého dňa podujatia.

Tento ročník bol prelomový, budúci bude jubilejný

„Tento rok bol prelomovým v histórii Szigetu. Podarilo sa nám nanovo zadefinovať Sziget, jeho atmosféru a opäť vylepšiť služby, urobili sme veľký krok vpred a umocnili zážitok návštevníkov. Pestrý program Szigetu potešil domácich, ale aj medzinárodných fanúšikov. Aj tento rok sa tešíme skvelej návštevnosti dosahujúcej takmer pol milióna, pričom dva festivalové dni boli takmer vypredané,“ povedal Tamás Kadár, šéf Sziget festivalu.

Budúci rok oslávime na Ostrove slobody 30. festivalový rok. Pri tejto príležitosti od 17. augusta 20:00 spustíme špeciálny predaj 6-dňovej alebo 6-dňovej VIP permanentky za špeciálnu cenu. Pripravujeme aj novú verziu pre návštevníkov do 21 rokov,dodal.

Prvé mená do festivalového line-upu Szigetu 2024 pribudnú až na jeseň, už teraz je však jasné, že na budapeštiansky Ostrov slobody pricestuje špička svetových hitparád. Ak rozmýšľate nad návštevou tohto festivalu, neváhajte a využite skvelú ponuku vstupeniek – celofestivalová permanentka za 239 €, celofestivalová VIP permanentky za 459 € a návštevníci do 21 rokov zaplatia za 6 dní na Szigete len 179 €. Táto špeciálna predajná akcia trvá však iba 48 hodín – začína 17. augusta 2023 o 20:00 a len v limitovanom množstve.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame