Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Skupina Elán vypredáva svoje exkluzívne koncerty v Prahe a Bratislave!
elán 2024
Zdroj: TS
NewsČeskoEventySlovenskoVideo

Skupina Elán vypredáva svoje exkluzívne koncerty v Prahe a Bratislave!

Elán vypredal koncerty rok dopredu

Stačilo dva a pol mesiaca a jedna z najpopulárnejších hudobných skupín Elán vypredala dve najväčšie haly v bývalom Československu. Oba koncerty sa pritom uskutočnia až na jeseň budúceho roka.

Elán od roku 2018 naživo nevystupuje, avšak odohrá dva vypredané halové koncerty v nasledujúcom roku. V piatok 20. septembra 2024 vystúpi v O2 aréne v Prahe, o týždeň neskôr zas v TIPOS aréne – Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

Dôvodom jednorazového návratu na pódiá sú oslavy sedemdesiatky speváka a basgitaristu Joža Ráža a speváka a klávesáka Vaša Patejdla. Obaja pred päťdesiatimipiatimi rokmi kapelu zakladali.

Predpredajné siete ticketportal.cz a ticketportal.sk uviedla, že je možné, že na koncerty nejaké vstupenky ešte k dispozícii budú. Bude sa však jednať iba o vrátené a nevyzdvihnuté rezervácie v počte niekoľko desiatok kusov.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame