Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Festival Grape 2023 je tu! Posledné lístky sú ešte stále v predaji
grape 2022
Zdroj: yourope.org
NewsEventySlovensko

Festival Grape 2023 je tu! Posledné lístky sú ešte stále v predaji

Grape 2023 otvára svoje brány už dnes

Pôvodne piešťanský Grape sa po minulom roku v dňoch 11. až 12. augusta opäť uskutoční na letisku v Trenčíne aj v roku 2023. Organizátori na Slovensko prinesú britského speváka Yungbluda, ktorý v roku 2018 na festivale už vystúpil a fanúšikom vtedy ďakoval za fantastickú atmosféru alebo anglickú alternatívnu kapelu Foals, ktorá má tiež svoju minulosť s festivalom. V Piešťanoch už hrala v roku 2015.

Súčasťou festivalu budú tiež Jana Kirschner, Moderat, M83, Ekkstacy, King Gizzard & the Lizard Wizard, Sub Focus, Netsky, Gleb, Para, Billy Barman, Annet X a mnohí ďalší zo slovenskej, českej i zahraničnej scény. Vstupenky si môžeš stále zakúpiť za 109 eur na oficiálnej stránke festivalu.

Už dnes, teda vo štvrtok, sa otvárajú brány festivalu pre návštevníkov takzvanej „Vatry“, ktorá akustickými koncertami so zákazom používania telefónov otvorí festival.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, grapefestival.sk

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame