Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Adam Pavlovčin alias ADONXS vydal novinku No Common Measure. Tá má svetový klip (VIDEO)
adam pavlovčin adonxs
Zdroj: FOTO/Tomas Thurzo
KLIPSK/CZNewsFUNKPOPVideo

Adam Pavlovčin alias ADONXS vydal novinku No Common Measure. Tá má svetový klip (VIDEO)

Adam Pavlovčin alias ADONXS a jeho novinka so svetovým klipom

Československá Superstar Adam Pavlovčin alias ADONXS prichádza s novým letným hitom a videoklipom svetového formátu No Common Measure. Minulý rok vydal úspešný debutový album Age of Adonxs, z ktorého sa single Game a Moving On držali niekoľko týždňov na popredných miestach hudobných rebríčkov slovenského a českého rádiového éteru. Práve dnes, v deň vyjdenia jeho singlovej novinky, vychádza jeho debut aj vo vinylovom formáte.

Ako spevák vlastnými slovami opisuje, skladba je poctou všetkým jedinečným a talentovaným účinkujúcim, ktorí definovali jeho umeleckú cestu a ktorí pri ňom stáli od začiatku jeho hudobnej kariéry.

„It is all about us – Všetko je to o nás“, spieva Adam v chytľavom refréne, čo myslí naozaj doslovne a odkazuje tak na jedinečnosť jeho komunity a blízkeho okolia, ktoré ho inšpiruje aj pri jeho tvorbe. „Názov No Common Measure nevznikol náhodou. V terminológii poézie by sme slovami common measure poukázali na striedavý rým. Druhým, teda preneseným významom tohto výrazu je niečo alebo niekto, na koho sa dá použiť bežné meradlo,“ vysvetľuje spevák názov skladby.

Režisér klipu spolupracoval so známymi menami českej scény

Sám ADONXS síce vo svojich skladbách striedavý rým aplikuje pomerne často, ale v životnom nastavení a štýle sa mu rozhodne vymyká. Rovnako ako reálne postavy, ktoré nám spevák predstavuje vo svojom dynamickom videoklipe. Sú to predovšetkým vynikajúci tvorcovia a kreatívci, ktorí sprevádzajú ADONXSA na jeho umeleckej a osobnej dráhe.

Videoklip No Common Measure bol natočený v pražskom hoteli Andaz a Tretter’s bar v Obecnom dome, pod záštitou režiséra Ruyho Okamuru, ktorý má za sebou spolupráce s umelcami ako Mikolas Josef, Ewa Farna či Teya & Salena z Eurovízie. Pod produkciou Closer na klipe opäť pracoval viac ako 30-členný tím ľudí, čo sa na výsledku podpísalo naozaj pozitívne.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: TS/Tomas Thurzo

Komentáre

Odporúčame