Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Dame musí posunúť vydanie deluxe verzie albumu Frí Dom. Opäť nastala chyba
dame deluxe frí dom
Zdroj: instagram.com
NewsHIP-HOP

Dame musí posunúť vydanie deluxe verzie albumu Frí Dom. Opäť nastala chyba

Dame posúva vydanie deluxe verzie albumu

Raper Dame síce oznámil vydanie deluxe verzie albumu Frí Dom už pred nejakým časom, no v procese nastali opäť nejaké problémy.

Čaute, ospravedlňujem sa za neaktivitu na (a)sociálnych sieťach ale jednoducho, vďaka (bohužiaľ), nemám čas. Ale k veci. Deluxe verzia albumu mi síce dorazila, dokonca som pre albumy osobne bol na sklade nech si ich sám preveziem do štúdia a každý v klude podpíšem, ale!

Naložil-previezol-vyložil som ich a pred podpisovaním som zistil, že ich zas pokazili, myslel som že mi zhorí hlava, aké nervy som mal. Nikdy nedám von niečo, s čím nie som spokojný a pri týchto albumoch obzvlášť nie je priestor na chyby, keďže každý jeden kus je jediný a očíslovaný.

Vrátili sme ich naspäť, uznali chybu a robia tie časti nanovo. Garantujem vám, že keď to dostanete do rúk pochopíte, že sa oplatilo čakať, lebo také niečo ešte ani nevyrábali. Bude to vážne brutálne, nič podobné som ešte nevidel.

Je možné, že to Dame vydá na svoj sviatok

Naozaj sa ospravedlňujem ako vám, tak všetkým hosťom že to toľko trvá, ale bohužiaľ to nie je moja chyba, sám som s tým stratil toľko času, že to je až neuveriteľné. Pred výrobou bola dohoda, že budú dodané mesiac pred mojou tour a nakoniec tour aj skončila a albumy stále nemám. 

Je to také slovenské, ale nejdem sa k tomu už viac vyjadrovať, lebo mi to zobralo niekoľko rokov života, aké nervy mi spôsobili. Akonáhle prekontrolujem, keď dôjdu z výroby a bude všetko ako má, tak vám potvrdím dátum dropu, ale vyzerá to tak že to dám rovno na moje narodeniny. Ďakujem za trpezlivosť ako vás, tak chalanov z Ruka Hore, ktorí mi to pomáhajú celé riešiť.

Za pár dní 100% potvrdím dátum, viem že veľa z vás čaká, chodí mi ohľadom toho dosť správ. Ďakujem, napísal Dame na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame