Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Paulie Garand natáčal klip k songu Super 8 v celej Európe (VIDEO)
paulie garand zea
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Paulie Garand natáčal klip k songu Super 8 v celej Európe (VIDEO)

Paulie Garand a klip k songu Super 8

Paulie Garand je späť s novým klipom k songu Super 8, ktorý je súčasťou albumu Amonit z októbra minulého roka. Vizuál sa na YouTube objavil pred pár dňami a raper na sociálnej sieti prezradil, že ho natáčal vo viacerých krajinách naprieč Európou.

„Zážitky z ciest vpísané do hudby i obrazov. Tak by sa dal jednou vetou zhrnúť nový klip, ktorý je natočený na filmový materiál cez Super 8 kameru. Video je poskladané z miest – Lago Di Garda v Taliansku, Lisabon a Cascais v Portugalsku, alebo aj z nemeckého Berlína. Všetko je potom spracované do digitálnej podoby. 

Super 8 je snáď prvý track, ktorý som písal podľa záberov do klipu. Pozeral som sa na naše zážitky a opisoval ich do beatu. O ten sa postaral UMP Beats a o wordcuty v refréne potom legendárny Roman Opia Peterson. Na nich môžeš počuť hlášky od MC Geya, Ega či Bena Cristovaa. Vychutnejte si nový klip plný autentických analóg momentov. Je treba to zvečniť,“ napísal Paulie na svojom Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame