Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Majk Spirit manželke zabudol kúpiť kvety, tak jej k výročiu napísal song (VIDEO)
majk spirit 5
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Majk Spirit manželke zabudol kúpiť kvety, tak jej k výročiu napísal song (VIDEO)

Majk Spirit a novinka ‚5‘

Raper Majk Spirit je späť s novou skladbou s názvom ‚5‘, ktorá je venovaná fanúšikom, no predovšetkým jeho manželke Márii. Song, ktorý je oslavou ich výročia, vyšiel v nedeľu, 16. júla na všetkých streamovacích službách. „Zabudol som jej kúpiť kvety, tak som jej napísal love song,“ napísal Majk na svojom Instagrame.

„Neprestanem s tým, kým nezarobím na ten Rolls! Taký bol môj mindset pred pár rokmi. Keby som chcel, môžem mať ten Rolls, aj dva, ale oveľa viac ma teraz láka zabezpečiť rodinu, dobre investovať, pomáhať a tvoriť s peniazmi pekné, užitočné, kreatívne veci, cestovať komfortne, dopriať si lifestyle.

Veľa som drel na môj lifestyle a verím, že každý z Vás môže mať toto všetko a oveľa viac, ak je ochotný preto urobiť, čo treba. Ešte som nevidel nikoho, kto by chodil každý deň do fitka a nebol fit. Napokon je to celé o tom, či si ochotný/ochotná urobiť, čo je treba. Želám ti len úspech!“ napísal tiež na sociálnej sieti.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame