Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ben Cristovao vydal novinku Nelituju, v klipe hrá aj Rytmus (VIDEO)
ben cristovao
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Ben Cristovao vydal novinku Nelituju, v klipe hrá aj Rytmus (VIDEO)

Ben Cristovao a novinka Nelituju

Český spevák a raper Ben Cristovao je späť s novým songom s názvom Nelituju a pokračuje v slušnej hudobnej aktivite v roku 2023. Song vyšiel 13. júla aj spolu s videoklipom, ktorý zrežíroval Michal Herčka. Súčasťou vizuálu je aj Rytmus, ktorý si na jeho začiatku na chvíľu zahral.

„Nelituju je na YouTube a spolu so songom Nemusim Nic aj na všetkých streamovacích platformách. Ďakujem za úžasné reakcie, mám radosť, že song baví a samozrejme aj naďalej budem rád za zdieľanie.

Padlo pár poznámok, že mi miestami nie je rozumieť, tak si keď tak zapnite titulky vo videu, malo by to tam byť. Celkovo sme si s Enthicom šli za týmto zvukom a nešlo veľmi robiť kompromisy, tak verím, že si k vám ten song nájde cestu aj napriek silnejším efektom,“ napísal na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame