Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Rytmus má novú talkshow, prvým hosťom je Karlos Vémola (VIDEO)
rytmus karlos vémola
Zdroj: youtube.com
News

Rytmus má novú talkshow, prvým hosťom je Karlos Vémola (VIDEO)

Rytmus a jeho nová talkshow Cesta bojovníka

Legendárny raper Rytmus dostal ponuku, ktorá sa neodmieta a predstavil vlastnú talkshow s názvom Cesta bojovníka. Prvý diel sa na YouTube objavil v nedeľu, 16. júla a úvodný hosť je prekvapujúcim menom. Ide o populárneho českého bojovníka Karlosa Vémolu, ktorý s Rytmusom sparoval už aj v príprave na jeho nedávne športové zápasy.

Na začiatku interview sa chalani rozprávajú o Vémolových začiatkoch a jeho prvom zápase v roku 2008. Pokiaľ ťa zaujíma, prečo dostal Karlos prezývku „terminátor“ alebo chceš vedieť, aká bola jeho podrobná cesta na vrchol či aké mal počas kariéry v hlave nastavenie, pusti si prvý diel série rozhovorov s názvom Cesta bojovníka. Partnerom relácie je investičná skupina Progresus, ktorá podporuje rozvoj kultúry, vzdelávania a športu.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame