Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ronie vydáva novinku S kým si a pripravuje nás na debutový album (VIDEO)
ronie s kým si
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsLatinoPOPVideo

Ronie vydáva novinku S kým si a pripravuje nás na debutový album (VIDEO)

Ronie a jej letná novinka S kým si

Slovenská speváčka Ronie nám posúva ďalšiu letnú skladbu S kým si, ktorou nadväzuje na pieseň Let’s go, na ktorej hosťovala. Známa tvár domácej internetovej scény sa tak každou skladbou približuje k dlhoočakávanému albumu, ktorý uzrie hudobnú scénu už tento rok.

So speváčkou Ronie si spájame skladby ako 2004, Lonely, Aaliyah či V Búrke. Skladby, ktoré sú inšpirované baladami z obdobia 2000s čoskoro dostanú aj ucelenú podobu v zhmotnenom albume. Samotný track sa nesie v štýle latin pop, ktorý tanečne dotvárajú Zuzana Sluková, spoluchoreografka na tomto klipe, ktorá je zároveň aj členkou známej skupiny LADYLICIOUS.

Song o pocite napätia medzi dvoma ľuďmi

So Zuzkou spolupracujem od klipu 2004 a neviem si ju vynachváliť máme veľmi podobné zmýšľanie, dokonca toto je už druhý videoklip, kde sme spoločne tvorili finálnu choreografiu. Baví ma tento proces tvorby. Tentokrát som klipom aj tancom chcela vystihnúť emócie z leta a letnej lásky. Je tam cítiť túžba, vášeň, aj napätie.

Presne o tom je aj pesnička S kým si. O iskre medzi dvoma ľuďmi, ktorí sa nejako stále míňajú, no cítia to napätie medzi sebou. Všetci sme si týmito pocitmi prešli, niektorí aj prechádzajú. Ten pocit napätia, keď ešte nevieš na čom si. Presne o tomto to celé je, hovorí Ronie.

Okrem hercov má speváčka v klipe aj svojich najbližších kamarátov. Klip zrežíroval Martin Miko z tímu Illuminate. O hudobnú produkciu a mix/master sa postaral jej dvorný hitmaker Maxo Šrámek.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS/Jana Trellová

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame