Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Billie Eilish vydala novinku 'What Was I Made For?' z filmu Barbie (VIDEO)
billie eilish barbie
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsPOPSoundtrackVideo

Billie Eilish vydala novinku ‚What Was I Made For?‘ z filmu Barbie (VIDEO)

Billie Eilish a novinka k filmu Barbie

Americká superstar Billie Eilish je späť po ročnej odmlke, pokiaľ nerátame song Hotline (edit) s novinkou What Was I Made For?. Príjemná klavírna balada vyšla aj spolu s videoklipom vo štvrtok, 13. júla.

Song napísala Billie spolu s bratom Finneasom k očakávanému filmu Barbie. Finneas produkoval song vo svojom domácom štúdiu v Los Angeles, uvádza NME.

„V januári mne a Finneasovi Greta (Gerwig) ukázala niekoľko nedokončených scén z filmu. My sme vtedy absolútne netušili, čo od toho čakať, ale veľmi to nami pohlo. Už o deň neskôr sme písali texty a nevedeli sme sa o tom prestať rozprávať. Skončili to tak, že sme v tú noc napísali úplne celý song.

Úprimne, vyzeralo to tak, že sa to stalo v čase, kedy som to naozaj potrebovala. Som za to nesmierne vďačná. Z toho videa sa mi chce plakať. Znamená pre mňa veľmi veša a dúfam, že to tak budete mať aj vy. Nepoviem k tomu už nič viac, myslím, že to bude hovoriť samé za seba. Užite si to,“ napísala Billie na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, NME

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame