Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Badman a Nexx v novinke Babylon Drilla, raper na jeseň vydá album (VIDEO)
badman nexx
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Badman a Nexx v novinke Babylon Drilla, raper na jeseň vydá album (VIDEO)

Badman a Nexx v spoločnej novinke

Po prvej skladbe Welcome To The Jungle ktorá vyšla v decembri 2022, vydal Badman aj druhý singel s názvom Babylon Drilla, na ktorom hosťuje Nexx. Novinka vyšla vo štvrtok, 13. júla aj spolu s videoklipom, ktorý zrežíroval Pierre Lexis. Skladba hovorí o všeobecnom rozvoji človeka.

Hudobnú produkciu má na starosti MASKE BEATS, ktorý pochádza z Čiernej Hory. Badman priznal, že s ním majú rozpracovaných viac vecí. Vo videoklipe je zároveň možné vidieť viacerých športovcov z MMA scény ako Marek Medovarski, Lukáš Pastorek či Marek Neštrák, pretože spájajú komunity bojových športov a hudby.

Badman nám zároveň potvrdil, že chystá album, ktorý vyjde v novembri tohto roka. Dovtedy však ešte fanúšikov poteší viacerými zaujímavými singlami a spoluprácami.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Badman

Zdroj titulného obrázku: Badman

Komentáre

Odporúčame