Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
11. ročník festivalu Atmosféra prekvapí každého. V predaji je posledných 500 vstupeniek
atmosféra festival
Zdroj: TS/Pavel Kudiváni
KLIPSK/CZNewsEventySlovenskoVideo

11. ročník festivalu Atmosféra prekvapí každého. V predaji je posledných 500 vstupeniek

11. ročník festivalu Atmosféra je za dverami

V čarovnom prostredí hontianskych viníc sa už o niekoľko dní začne festival Atmosféra. Ten počas aktuálneho ročníka ponúkne svojim návštevníkom hlboké a intenzívne zážitky vrátane skvelého hudobného a sprievodného programu.

Prečo by si návštevníci nemali nechať ujsť 11. ročník festivalu Atmosféra? Podľa jeho zakladateľky a hlavnej organizátorky, Gretky Pavlovovej, je to jednoduché: “Atmosféru každý rok posúvame o level vyššie – v otázke služieb, hudobného a aj sprievodného programu. Inak to nebude ani tento rok. Návštevníci sa môžu tešiť na množstvo unikátnych mikrozážitkov na každom kroku.”

Silný hudobný line-up na lúke medzi vinicami

Organizátori aj v tomto roku stavili nielen na silné mená zo slovenskej a českej hudobnej scény, ale postarali sa aj o niekoľko prekvapení. Podľa Pavlovovej bude jedinečnou slovenská premiéra hudobného projektu Postalgia Symphonic Kataríny Málikovej a Jihočeskej filharmonie, počas ktorej sa na hlavnom pódiu postaví naraz až 37 umelcov.

Na 11. ročník zavíta aj slovenský gitarista Andrej Šeban, ktorý zvyčajne na festivaloch nevystupuje, no na Atmosfére urobil výnimku. “Prekvapujúcim prvkom bude aj vystúpenie obľúbenej skupiny Para, ktorá neovládne večerný prime time, ale festival ukončí v nedeľu na obed – intímne a pod naším čarovným dubom,” dopĺňa organizátorka.

Návštevníci sa môžu tešiť aj na českú kapelu Zrní, či na slovenské zoskupenia – Korben Dallas, Fallgrapp, Saténové ruky, projekt Vec Švidraň alebo Chiki Liki Tu-A. Silné zastúpenie budú mať na festivale aj ženy – Zea, Tamara Kramar, Neha!, Dennyiah, Meowlau x Val, či atmostálica Jana Kirschner.

Nehudobný program vyskladaný do detailu

Nová dekáda festivalu je v znamení viacerých zmien. Nehudobné pódiá organizátori presunuli tak, aby si pripravovaný program mohlo vychutnať viac návštevníkov. “Presunuli sme diskusný les, kde nás aj tento rok čaká viacero podnetných spoločenských diskusií. Najväčšou zmenou prešla naša Duša,” prezradila Pavlovová.

Okrem toho sa návštevníci môžu tešiť na zaujímavé workshopy, interaktívny program, nočné pozorovanie hviezd, ale napríklad aj na divadelné predstavenie v prírode, kvízy a množstvo programu zameraného na literatúru – jej tvorbu a čítanie.

Novinkou 11. ročníka bude exkluzívna premiéra filmu Letné svetlo a potom príde tma, ktorý bol nakrútený podľa rovnomennej knihy obľúbeného islandského spisovateľa Jóna Kalmana Stefánssona.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame