Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kali aj Miro Jaroš vyrazia na vandrovku po slovenských zámkoch: Kto sa pridá?
kaufland detsky festival
Zdroj: Kaufland Detský Festival
NewsEventySlovensko

Kali aj Miro Jaroš vyrazia na vandrovku po slovenských zámkoch: Kto sa pridá?

Spravte si s deťmi nezabudnuteľné leto

Čo by to boli za prázdniny bez letnej vandrovky, ktorú pre malých aj veľkých pravidelne organizuje Kaufland Detský festival? Ten sa počas tohto leta doslova zmení na detské kráľovstvo, pretože na decká aj dospelákov tentoraz čaká putovanie po slovenských hradoch a zámkoch. Prídu obľúbení hrdinovia Medvedík Kuniboo a Zajko Turbo, rytieri aj princezné. A nebudú chýbať ani hviezdy!

Všetci spoločne navštívia tri veľké mestá, ktoré majú doslova kráľovskú minulosť. Letná vandrovka po slovenských hradoch a zámkoch odštartuje v nedeľu 30. júla v Trenčíne, kde rozprávkové kráľovstvo vyrastie priamo na Mierovom námestí. O týždeň neskôr sa presunie do Košíc, kde Kaufland Detský festival postaví 6. augusta svoj kráľovský stan na Hlavnom námestí pri Dolnej bráne, a rozprávkovú cestu s nádychom stredovekej histórie zavŕšime 3. septembra vo Zvolene na Námestí SNP. Vo všetkých troch mestách na vás čaká super zábava, pridáte sa?

Do Trenčína príde Kali, Paci Pac a škriatok Fíha Tralala

Letná vandrovka 30. júla štartuje nielen v živom vysielaní na rodinnej Turbo TV, ale aj priamo na námestí pod trenčianskym hradom. Najmladších divákov v Trenčíne zabaví Paci Pac, škriatok Fíha Tralala, či humorný príbeh Teátra Komika o tom, ako rytier hľadá svoju princeznú. S Turbom a Turbim si deti užijú veselý „Šiši deň“ a o zábavu na pódiu sa počas celého dňa budú starať aj moderátori Veronika Hatala a Milan „Junior“ Zimnýkoval v úlohe kráľovnej a kráľa.

Aj tínedžeri a ich rodičia si prídu na svoje. Poriadnu šou na javisku rozbalí spevák Alan Murin. A keďže na Kaufland Detský festival chodia rady aj hviezdy, zlatým klincom programu bude vystúpenie Kaliho a Petra Panna. Veď vandrovať sa dá aj vo veľkom štýle, no nie?

Stredoveké remeslá, rytieri aj drak

To však nie je všetko. Na svoje si vďaka bohatému programu prídu aj milovníci histórie, ktorých na podujatí od rána čaká originálny stredoveký jarmok. Chcete zistiť, ako chutí stredoveká kuchyňa pripravená z dobrôt privátnej značky K- Z lásky k tradícii? Môžete, a rovnako tak si tu nameliete obilie na múku, či pripravíte placky, aké sa jedávali na kráľovských dvoroch. Pre malých maškrtníkov je pripravená ochutnávka nových produktov Kaufík z radu K- Z lásky k tradícii, či Kaufíkov drevený kolotoč.

Mali ste už na sebe skutočné rytierske brnenie? Ak nie, máte šancu si ho vyskúšať v rytierskom tábore, alebo sa môžete priučiť stredovekým remeslám. Kováč s vyhňou, drotár, kožiar, bylinkár či rezbár, tí všetci na jarmoku predvedú svoje umenie. Tradičné hry, historický pochod námestím, do ktorého sa pridajú umelci aj herci, aj to bude súčasťou letnej vandrovky s Kaufland Detským festivalom.

A ak vaše deti ešte nikdy nevideli draka, 30. júla ho možno stretnú naživo! Že to do Trenčína máte ďaleko? Stredoveká atmosféra tohto rodinného podujatia vám ani tak neujde, pretože v poslednú júlovú nedeľu ho môžete sledovať nielen na káblovej Turbo TV, ale aj online na detskyfest.sk, či kedykoľvek zo záznamu na YouTube kanáli Kaufland Detský festival.

A ešte čosi. Ak na podujatie, nad ktorým držia záštitu mestá Trenčín, Košice aj Zvolen, prídete v kostýme či na bicykli, užijete si ešte väčšiu zábavu, a možno aj sladké prekvapenie. To k letu patrí rovnako ako skvelé zážitky, o ktoré sa, ako vždy zadarmo, postará aj tento rok Kaufland.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame