Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Jan Bendig, Markéta Konvičková a Nia v novinke Nebe Peklo Ráj (VIDEO)
jan bendig markéta konvičková
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPLatinoVideo

Jan Bendig, Markéta Konvičková a Nia v novinke Nebe Peklo Ráj (VIDEO)

Jan Bendig a Markéta Konvičková v novom duete

Po šiestich rokoch sa fanúšikovia dočkali očakávaného pokračovania, Jan Bendig a Markéta Konvičková vydali novinku Nebe peklo ráj. Song vyšiel v nedeľu, 9. júla aj spolu s videoklipom a ide o hudobné pokračovanie duetov Bloudím a Toužím. Videoklip sa natáčal v ďalekom štáte v severnej Afrike.

Populárny český spevák po vyše 24 hodinách zaznamenal na klipe magickú hranicu 100-tisíc zhliadnutí. Dnes ich má už vyše dvojnásobok, no fanúšikov pri tejto príležitosti neminulo poďakovanie.

Je to tam! Klip k songu Nebe peklo ráj hlási cez 100-tisíc zhliadnutí na YouTube za necelý deň od vydania! Máme s Markétou naozaj veľkú radosť, že sa vám klip i song takto páčia! Nebereme to ako samozrejmosť, pretože robiť pokračovanie po dlhých šiestich rokoch bol celkom risk.

Preto si vážime, že vás naša hudobná telenovela stále baví. Kto ešte klip natočený v nádhernom Tunisku nevidel, tak huráá na YouTube a napríklad nám tam dajte aj nejaký koment, čítame ich poctivo všetky, napísal Jan na svojom Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame