Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Majk Spirit, Ronie a Kali v novom klipe so športovými hviezdami (VIDEO)
kali majk spirit ronie
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Majk Spirit, Ronie a Kali v novom klipe so športovými hviezdami (VIDEO)

Ronie, Kali a Majk Spirit

Raperi Majk Spirit a Kali a speváčka Ronie sa spojili v originálnom klipe k songu Let’s Go z najnovšieho Majkovho albumu Playlist. Klip sa na YouTube objavil už 28. júna aj s videoklipom, ktorý zrežíroval Juraj Škula spolu s tímom. Z Majka sa stal profesionálny golfista i tenista, z Kaliho quarterback a z Ronie tenistka.

„Ako sa vám páči nový klipík? Nechcel som spraviť ďalšiu klasickú rapovú párty, tak sme vymysleli takýto športový režim, môže byť?“ pýta sa Majk Spirit svojich fanúšikov na Instagrame. Do klipu si totiž zavolal aj hviezdnu švajčiarsku tenistku so slovenskými koreňmi Belindu Benčičovú a hokejistov Ľubomíra Višňovského a Richarda Lintnera.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame