Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Momo vydáva motivačnú novinku s názvom Progress (VIDEO)
momo progress
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Momo vydáva motivačnú novinku s názvom Progress (VIDEO)

Momo a novinka Progress

Raper Momo opäť motivuje svojich fanúšikov k tým najväčším výkonom a k životnému posunu a posúva im novinku Progress! Rodák z Petržalky vydal svoj najnovší song v nedeľu, 2. júla aj spolu s videoklipom, o ktorý sa postaral Juraj Škula. Hudobnú stránku tracku si na starosť zobral H00dini.

Vlastným menom Roman Gergely však hudobnú verejnosť nedávno prekvapil skladbou Dollar Signs, v ktorej rapuje po nemecky. Na drillovej skladbe sa objavujú aj mená ako Loko Ben a Freshmaker.

Teším sa tak, ako keď som vydával prvý track v živote po slovensky. Je pre mňa cťou byť na tracku s fungujúcimi interpretmi Nemecka a ešte dostať pochvalu. Booom, napísal Momo na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame