Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Superstaristka Diana Kovaľová vydala tanečnú novinku Lights Out (VIDEO)
diana kovaľová dianah kay
FOTO/Andrej Hrušovský
KLIPSK/CZNewsEDMPOPVideo

Superstaristka Diana Kovaľová vydala tanečnú novinku Lights Out (VIDEO)

Diana Kovaľová alias Dianah Kay v novinke Lights Out

Mimoriadne talentovaná mladá speváčka Dianah Kay (Diana Kovaľová) spojila sily v novom singli Lights Out s chorvátskym EDM producentom Brunom Pietrim. Energická EDM novinka, ktorá poslucháča nabáda k pohybu, je o emóciách, túžbe a vzťahu medzi dvoma ľuďmi.

Ide o prvú spoluprácu slovenskej speváčky s chorvátskym producentom. V Brunovom prípade ide o singel, ktorý nasleduje po úspešnom Hold My Love a Dianah takto nadväzuje na svoj autorský debut Self-destructive Habit, ktorý vyšiel aj v slovenskej verzii pod názvom Sebadeštruktívny návyk.

Dianin návrat k EDM a Brunova naplnená vízia

Tanečná hudba, alebo aj EDM, je jeden zo žánrov, ktorý ma najviac baví. Dokonca to bol môj obľúbený žáner, keď som bola malá. Ako deväťročná som počúvala najradšej interpretov ako Calvin Harris, Avicii, Tiesto, Martin Garrix a dlhú dobu som sa chcela stať producentkou alebo DJkou.

Uvedomila som si, aký silný bol na mňa vplyv tejto hudby, až keď zomrel Avicii. Tá správa vo mne zanechala hlboký smútok a nostalgiu. Vďaka Lights Out som si znovu našla cestu k EDM a našla som aj nové (i staršie) skladby, ktoré ma inšpirujú, poznala nových ľudí a získala veľa skúseností, vysvetľuje speváčka svoju novú osobnú skúsenosť s elektronickou tanečnou hudbou.

Producent Bruno Pietri k ich spoločnému počinu dodáva: Môj obľúbený okamžik v klube bol vždy, keď všetky svetlá zhasli. Vtedy má každý možnosť sa úplne odovzdať hudbe, tancovať a uvoľniť svoju vnútornú Dancing Queen!

Dianah dokonale preniesla moju víziu tohto okamžiku a stelesnila bohyňu hudby a skvelých zážitkov, ktoré som si predstavoval pri Lights Out. Bolo mi potešením pracovať s umelkyňou, s ktorou zdieľam vášeň pre vytváranie skvelej hudby a ešte lepšej zábavy. Dúfam, že to poslucháči budú cítiť rovnako pri každom jednom vypočutí našej piesne!

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: TS/Andrej Hrušovský

Komentáre

Odporúčame