Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Festival Hip Hop Žije oslavuje 10 rokov novou hymnou plnou hostí (VIDEO)
hip hop žije 10 rokov
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Festival Hip Hop Žije oslavuje 10 rokov novou hymnou plnou hostí (VIDEO)

Hip Hop Žije oslavuje 10 rokov

Najpopulárnejší hip-hopový festival na Slovensku, Hip Hop Žije, má pri príležitosti tohtoročného 10. ročníka aj svoju vlastnú hymnu! Song, ktorý dostal názov „10 rokov“, vyšiel v piatok, 23. júna aj spolu s videoklipom, v ktorom sa striedajú zábery z festivalu a záberov mnohých interpretov.

V klipe a na songu sa objavujú Separ, Dame, Majk Spirit, Kali, Alan Murin, Tina, Matej Straka, Gabryell, Radikal Chef, Frayer Flexking, Smart, Supa, Delik a produkciu si na starosť zobral Peter Pann. 

„Naša nová hymna Hip Hop Žije je všade. Všetkým našim fanúšikom chceme poďakovať za skvelý ohlas na našu novú hymnu a zároveň oznamujeme, že odteraz ju nájdete už na všetkých streamovacích službách. 10. ročník už čoskoro, vidíme sa všetci tam! Čakáme vás na Zlatých pieskoch, píšu organizátori na Instagrame.

Okrem toho počas víkendu uviedli, že do vypredania areálu ostáva už iba menej ako 500 lístkov.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame