Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Členka Little Mix s prvou sólovou skladbou, Leigh-Anne a jej Don't Say Love (VIDEO)
leigh-anne don't say love
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsEDMPOPVideo

Členka Little Mix s prvou sólovou skladbou, Leigh-Anne a jej Don’t Say Love (VIDEO)

Leigh-Anne a jej novinka Don’t Say Love

Členka slávnej skupiny Little Mix vydáva svoj prvý sólový singel, Leigh-Anne nám posiela čerstvú novinku s názvom Don’t Say Love! Song s vplyvom UK garage spolu koprodukovali Jon Bellion a Pete Nappi.

Skladba o znovuzrodení má zjavné hitové ambície a patrí k tomu najlepšiemu, čo sa na britskej popovej scéne tento rok urodilo. „Už nehľadám vonkajšie potvrdenie a znovu získavám sebadôveru a sebavedomie vo svete, kde som sa často cítila nepochopená a nevypočutá,“ komentuje tému singla speváčka.

Je členkou jednej z najpopulárnejších britských skupín histórie

V Anglicku by ste v posledných rokoch asi len ťažko hľadali slávnejšiu dievčenskú skupinu. Little Mix sa pravidelne uchádzali o prvé miesta v najrôznejších rebríčkoch popularity a útočili na popredné miesta hitparád.

Dohromady sa dali v roku 2011 počas ôsmej série televíznej súťaže The X Factor UK, ktorú vyhrali ako prvá skupina v britskej histórii. Pôvodne boli kvartetom, neskôr pôsobili v trojici, na svojom konte majú šesť platinových albumov a v súčte cez 15 miliárd prehratí naprieč digitálnymi platformami.

Naposledy sme o nich počuli v roku 2021 so singlom No. Mimo hudby sa tiež rôzne angažovali a bojovali napríklad za posilnenie postavenia žien v spoločnosti. Leigh-Anne Pinnock sa vo februári minulého roka stala prvou členkou Little Mix, ktorá otvorila aj svoju sólovú dráhu, keď podpísala zmluvu s Warner Music.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame