Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Slovenka Lea Danis vydala tanečnú novinku Dancefloor, ktorá ťa rozhýbe (VIDEO)
lea danis dancefloor
Zdroj: TS
NewsEDMFUNKPOP

Slovenka Lea Danis vydala tanečnú novinku Dancefloor, ktorá ťa rozhýbe (VIDEO)

Lea Danis a jej Dancefloor

Speváčka Lea Danis sa po materskej dovolenke vracia na hudobnú scénu vo veľkom štýle so singlom Dancefloor! Novinka, ktorá by nemala chýbať v žiadnom letnom playliste, je kombináciou kvalitného zvuku, sviežeho klipu, tanečníc a vtiahne ťa na parket, nech si kdekoľvek.

Pieseň Dancefloor je inšpirovaná aktuálnym diskopopovým soundom. Song vznikol v spolupráci s multitalentovaným producentom a textárom Matejom „Lil Max“ Miklošom. “Spolupráca bola jedna veľká zábava, nevedela som sa dočkať, až sa opäť dostanem do štúdia s Maxom. Pritom sme sa stretli len krátko predtým, ako sme začali nahrávať. Hneď som pochopila, že to je môj človek,” hovorí Lea k spolupráci.

“Povedala som mu, že zima bola dlhá a chcem svieži tanečný zvuk, pieseň, ktorá ľuďom prinesie radosť a pozitívnu energiu do každodenného života. Text piesne má v sebe tajomné elektrizujúce napätie a každý si v ňom môže nájsť svoj vlastný význam. Pre mňa osobne je najkrajšia fráza a posolstvo ‘si ten fix, ktorý potrebujem,” dodáva k zvuku a textu piesne.

Videoklip, ktorý sa točil v Trnave a je plný extravagantných outfitov, svetiel a veteránských áut, mal na starosti Pierre Lexis, ktorého speváčka spoznala až na natáčaní a jeho prácu si veľmi pochvaľuje.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame