Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Dame si dáva s deluxe verziou albumu Frí Dom načas, bude však špeciálna (VIDEO)
dame deluxe frí dom
Zdroj: instagram.com
NewsHIP-HOP

Dame si dáva s deluxe verziou albumu Frí Dom načas, bude však špeciálna (VIDEO)

Dame a deluxe verzia Frí Dom

Pokiaľ netrpezlivo čakáš na deluxe verziu albumu Frí Dom, raper Dame ťa ešte chvíľu nechá čakať, nechce totiž nič nechať na náhodu. Člen skupiny DMS chce svojim fanúšikom posunúť do rúk hotový dokonalý produkt, ktorý však podľa jeho slov na Instagrame bude stáť za to.

Chcel som vydať deluxe verziu môjho albumu, ako inak, trinásteho, ale bohužiaľ vo výrobe som s nejakými vecami vnútri albumu nebol spokojný. Nikdy nedám von niečo, s čím nie som 100% ok, takže sa to zas o pár dní natiahne ale bude to vážne brutálne.

Či už s audio stránkou, pätnástimi hosťami alebo so spracovaním tohto obalu ktorý som si vymyslel, som veľmi spokojný. Keď to chytíš do ruky, pochopíš, že to je celkom inde ako obyčajné cd alebo čokoľvek, čo si doteraz držal. Samozrejme, obsahuje aj dve CD, píše.

1013 kusov deluxe albumu

Bude ich vyrobených 1013 kusov, každý očíslovaný a nikdy ich nebude viac. Žiaden predpredaj, jednoducho keď dôjdu z výroby ich všetky podpíšem, dáme drop na shop Ruka Hore a odošlú sa hneď k vám. Oznámim to hneď ako budem vedieť.

Ku každému albumu je vyrobené ešte niečo, čo dostane každá objednávka. Bohužiaľ to trvá, koľko to trvá, lebo sa každý jeden kus dáva dokopy ručne a už len dostať vzorku do stavu aký som chcel, boli mesiace hľadania a skúšania možností. Ale na dobré sa čaká ako sa hovorí, píše Dame na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame