Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Alya a Majself vydali spoločnú tanečnú novinku s názvom Mesto (VIDEO)
alya majself mesto
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsEDMHIP-HOPPOPVideo

Alya a Majself vydali spoločnú tanečnú novinku s názvom Mesto (VIDEO)

Alya, Majself a ich Mesto

Vychádzajúca speváčka z tímu Illuminate, Alya a populárne meno našej rapovej scény, Majself, vydali spoločnú novinku Mesto! Novinka vyšla včera, 11. júna o 11:11 na YouTube aj spolu s videoklipom, ktorý zrežíroval Martin Miko spolu s tímom.

Svetlá zhasli a Mesto práve v tejto chvíli vyšlo na kanáli Illuminate. Ďakovať by som opäť mohla do nekonečna, no najväčšie ďakujem jednoznačne patrí Majselfovi, neviem si predstaviť lepšieho kolegu na môj prvý feat, ako po hudobnej, tak po ľudskej stránke.

Taktiež ďakujem celému Illuminate, počnúc s Martinom Mikom a Maxom Miklošom, pretože chalani odviedli obrovský kus práce v extrémne krátkom čase, aby Mesto bolo Mesto a aby vyšlo v podobe, v akej vychádza, práve dnes.

Last, but not least, ďakujem fantastickým motoristom, šikulkám tanečníčkam a všetkým ostatným, ktorí sa na MESTE podieľali. Chodťe si track vypočuť na kanáli Illuminate, precíťte mad crazy klip a dajte nám vedieť, ako sa vám MESTO pozdáva, píše Alya na Instagrame.

Majself ju na totožnom sociálnom médiu dopĺňa. Ako som viackrát hovoril, rád spravím skladbu s kýmkoľvek a je mi jedno či je tu 100 rokov alebo týždeň, keď ma skladba rozkope, má to proste úroveň. To sa udialo presne pri tomto tracku.

Ďakujem Illuminate production za super rýchlu výrobu, Maxovi Miklošovi za produkciu a super nahrávacie session a Alya, tebe držím palce na ceste, rob ďalej muziku, lebo je skvelá a som jej fanúšik.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame