Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Alan Murin vydal ďalšiu novinku Zavolaj aj so saxofónovým sólom (VIDEO)
alan murin zavolaj
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Alan Murin vydal ďalšiu novinku Zavolaj aj so saxofónovým sólom (VIDEO)

Alan Murin a novinka Zavolaj

Slovenský spevák Alan Murin je späť s ďalšou novinkou, včera večer vydal svoju najnovšiu skladbu s názvom Zavolaj! Track vyšiel vo štvrtok, 8. júna aj spolu s videoklipom, ktorý zrežírovala Lara Legend spolu s tímom. Alan sa teda nezastavuje a vydáva už svoj ôsmy videoklip v kalendárnom roku 2023!

Po skladbách Cesta je cieľ, Ďakujem, Začínam, Testy, Neber mi mood, Človek a Kde ťa mám dostala svoj vizuál v prvom polroku prebiehajúceho roka aj ďalšia skladba.

Vyzerá to teda tak, že má Alan v rukáve množstvo singlov, ktoré nám bude postupne posúvať. Fanúšikovia v komentároch pod videom sú nadšení predovšetkým zo saxofónu, ktorému dal spevák v novinke sólo.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame