sima forever young
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsEDMHIP-HOPPOPVideo

Sima vydala tanečnú bombu Forever Young, nápad na ňu vznikol po párty (VIDEO)

Sima a novinka Forever Young

Sima je späť s tanečnou novinkou Forever Young, s ktorou plánuje ovládnuť naše hudobné playlisty počas letných prázdnin! Song vyšiel v sobotu, 3. júna aj spolu s videoklipom, o ktorý sa postaral režisér Juraj Škula spolu s tímom. Sima prežíva skvelé obdobie, okrem turné po Slovensku a Česku získala ocenenie v rámci Social Awards Slovakia 2023 v kategórii „hudba“.

Keď som písala túto skladbu, mojou inšpiráciou boli toxické kamarátske vzťahy, ktoré som vo svojom živote odstrihla a moji kamoši, za ktorých dám ruku do ohňa. Nápad vznikol po párty, kde som si uvedomila, aká som vďačná za to, akých ľudí mám pri sebe, ozrejmila Sima myšlienku skladby na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame