Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kali, Peter Pann a nigérijská hviezda Goya Menor v letnej novinke Mám chuť! (VIDEO)
kali peter pann goya menor mám chuť
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPREGGAE‎Video

Kali, Peter Pann a nigérijská hviezda Goya Menor v letnej novinke Mám chuť! (VIDEO)

Kali, Peter Pann a Goya Menor otvárajú leto

Slovenská hudobná scéna ožíva vďaka medzinárodnej spolupráci, v novinke Mám chuť sa spojili Kali, Peter Pann a Goya Menor! Slovenský raper, producent a zahraničná hviezda z Nigérie nám priniesli song s výrazným dôrazom na afrobeat.

Raper Kali, ktorý pôsobí na slovenskej hudobnej scéne už od roku 2008 a jeho tvorba nám je už všetkým hneď na prvé počutie známa, oslovil Goya Menora spolu s Petrom Pannom dali dokopy track, ktorý ťa naladí na leto!

Ja už celkovo robím viac so zahraničnými interpretmi ako so slovenskými a tento Goya sa mi do tejto veci hodil najviac. Dokonca svoj part bol aj osobne nahrať u mňa v starom štúdiu v Petržalke. Som rád, že to má taký letný vibe aj čo sa týka videoklipu, keďže sme ho aj kvôli tomu natáčali na Ibize, tak verím, že to ľuďom navodí tú správnu atmosféru, hovorí Peter Pann.

Problémy so stratenou batožinou

Uznávaný producent Peter Pann v novinke priniesol zaujímavú melodickú linku aj skrz detský zbor MINI MAGIS, ktorý grandiózne zaznie v závere skladby. Kali s jeho charizmatickým prejavom a jedinečným štýlom podčiarkol túto skladbu reggae flowom a výrazný Goya Menor skladbe dodal exotický nádych.

Umelci sa rozhodli natáčať klip na exotickom ostrove Ibiza, kde sa nechali inšpirovať jeho prímorskou atmosférou. Tú využili do klipu režiséri Dušan Krajčovič a Juraj Škula. Ich cesta sa však neobišla bez menších problémov, keďže sa Goyovi počas letu stratila batožina, takže ho do klipu obliekal samotný producent skladby.

Napriek tomu však preukázali svoju profesionalitu a dokázali sa sústrediť na vytvorenie nezabudnuteľného klipu, ktorý vizuálne oživuje atmosféru songu. Energická novinka zvádza k pohybu a doslova oslavuje túžbu po slobode a zábave a “chuti žiť“.

Vďaka súladu rôznych hudobných žánrov Kaliho a Goya Menora sa skladba Mám chuť stáva jedinečným dielom, ktorá už teraz nesie potenciál letného hitu, preto aj touto skladbou Peter Pann otvára letnú sezónu a už po prvom vypočutí vytvára u ľudí dovolenkový mood.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame