Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Alan Murin vydal ďalší singel, vonku je hlboká novinka Kde Ťa Mám (VIDEO)
alan murin
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Alan Murin vydal ďalší singel, vonku je hlboká novinka Kde Ťa Mám (VIDEO)

Alan Murin a novinka Kde ťa mám

Slovenský spevák a raper Alan Murin pokračuje vo vydávaní singlov, po songoch Neber mi mood a Človek je tu novinka Kde ťa mám! Song vyšiel vo štvrtok, 1. júna aj s videoklipom, o ktorý sa postaral tím Cesar Production. Po dlhšom čase nám priniesol song, ktorý nepatrí do kategórie tých veselých.

„Z tohto songu aj videoklipu som naozaj nadšený, takže som veľmi zvedavý, čo na to poviete,“ hovorí Alan na Instagrame. Fanúšikom v komentároch pod videom nabiehajú zimomriavky a Alanovi odkazujú, že ide stále hore. Ďalší zas podporujú Alana v jeho myšlienkach a ostatným odkazujú, aby si užívali život.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame