frayer flexking sexy čaja
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Frayer Flexking v klipe Sexy Čaja s hviezdou filmov pre dospelých! (VIDEO)

Frayer Flexking a jeho Sexy Čaja

Slovenský raper Frayer Flexking novým klipom potešil oči všetkých fanúšikov, vydal totiž vizuál ku skladbe Sexy Čaja. Song je súčasťou jeho minuloročného albumu Hoodba a po songu Šecky Love Na Handry ide o druhú najpočúvanejšiu pieseň projektu. Na Instagrame ku klipu povedal viac, pričom dodal, že si pre fanúšikov pripravil aj jedinečný merch.

„Čaute, chcem sa poďakovať všetkým, čo zdieľajú a pozerajú môj nový videoklip Sexy Čaja. Za nejaké tri necelé dni to má 100 000 views, čo je brutál. Chcem sa poďakovať WE DONT CARE WE CREATE za brutálny klip. Chcem sa poďakovať Little Caprice sa brutálny herecký výkon v klipe.

Užívajte, nech sa vám darí, zarábajte lóve a majte sa radi. A aby som nezabudol, limitované tričká Sexy Čaja v troch farebných prevedeniach na predku, eko bavlna, takže žiadny shit. Sú príjemné na nosenie a kúpiš ich iba v shope Ruka Hore,“ píše Flexking na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame