boki fejbs
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Boki a Fejbs novinkou Nikto z nás motivujú a inšpirujú publikum (VIDEO)

Boki a Fejbs v spoločnej novinke

Slovenská hudobná scéna je opäť obohatená o spoluprácu dvoch talentovaných umelcov, Boki a Fejbs vydali spoločnú novinku Nikto z nás. Boki sa touto skladbou opäť pripomína svojim fanúšikom, že je späť nielen klipovo, ale vracia sa aj na koncertné pódia. Na Instagrame prezradil, že bude súčasťou pripravovaného albumu.

Gábor Bokor, známy ako Boki, je slovenský raper zo Šamorína, ktorý sa preslávil v talentovej show, no je zaujímavý svojím autentickým prejavom, silným lyrickým talentom a v neposlednom rade svojimi žiariacimi modrými očami.

Okrem sólových projektov Boki spolupracoval aj s inými slovenskými interpretmi a producentmi, vrátane známych mien ako Majk Spirit, Ego, či Ben Cristovao.  Jeho hudobný štýl sa pohybuje v rámci rapu a hip-hopu, pričom experimentuje s rôznymi zvukmi a žánrami.

Boki čoskoro vydá nový album

Novinka zrkadlí životné skúsenosti a emócie obidvoch umelcov. Boki a Fejbs sa spoločne zhodli vytvorení atmosféry, ktorá vám prenikne pod kožu a pobúri vašu myseľ. Ich silné a pôsobivé texty v tomto tracku vyjadrujú túžbu prekonať vlastné obmedzenia, dosiahnuť svoje ciele a stáť si za svojimi rozhodnutiami.

Pieseň sa zameriava na univerzálne témy, ako sú odvaha, pokora, úprimnosť a hľadanie svojho miesta vo svete. Text odráža boj a odhodlanie čeliť prekážkam a nájsť v sebe silu prekonať všetky prekážky. Boki a Fejbs prostredníctvom svojej hudby podporujú a inšpirujú svoje publikum, aby si zachovali vieru v seba a svoje sny.

Fejbs, ktorá svojím hlasom pridáva špeciálnu silu skladbe, vyjadrila svoje pocity ako sa jej spolupracovalo s Bokim: DOBRE. Išla som do toho hlavne kvôli téme, ktorá ma oslovila, pretože dnes raperi zriedka rapujú o hodnotách pokory a úprimných pocitov. Verí, že témy ako pokora a úprimnosť majú veľký význam pre poslucháčov.

Som nesmierne rád, že sa môžem po dlhšej dobe hudobne pripomenúť ľuďom. Je to po dlhšej dobe videoklip, ktorý predznamenáva to načom už pracujem mesiace – a to je nový album. S Fejbs sa poznáme dlhšie, takže som rád, že máme konečne skladbu, ktorá dostala aj takýto kvalitný vizuál, hovorí nadšene BOKI.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, TS

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame