Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Raper Majk Spirit predstavil vlastnú kolekciu oblečenia, môžeš vyhrať prvé kúsky!
majk spirit peter sýkora
Zdroj: instagram.com
News

Raper Majk Spirit predstavil vlastnú kolekciu oblečenia, môžeš vyhrať prvé kúsky!

Majk Spirit má vlastnú kolekciu oblečenia

Majk Spirit už nevydáva iba novú hudbu alebo novú kávu, po novom sa z neho stáva aj umelec s vlastnou kolekciou oblečenia! Viac prezradil na sociálnych médiách.

Milí fans, prvýkrát v mojej kariére sa chystám dropnúť vlastnú kolekciu oblečenia! Už o pár dní! Kolekcia sa volá Elements a vznikla v spolupráci s mladým talentovaným slovenským návrhárom Petrom Sýkorom, napísal raper na svojom Instagrame.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit)

Zároveň však doplnil, že nejde o obyčajný merch: „Milí fans, tentokrát som pre Vás vytvoril niečo viac ako len Merch! Spoločne s Petrom Sýkorom sme dali dokopy krásnu fashion kolekciu vytvorenú na Slovensku. Elements reprezentuje náš lifestyle a spôsob vyjadrenia nášho postoja cez módu.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame