Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Dua Lipa je späť, k filmu Barbie vydala tanečnú novinku Dance The Night (VIDEO)
dua lipa
WMG/Tyrell Hampton
KLIPSK/CZNewsEDMFUNKPOPVideo

Dua Lipa je späť, k filmu Barbie vydala tanečnú novinku Dance The Night (VIDEO)

Dua Lipa je späť s novinkou Dance The Night

Na túto chvíľu sa čakalo, Dua Lipa je späť a vracia sa v skvelej forme s tanečnou novinkou s názvom Dance The Night. Ústredná pieseň z filmu Barbie s Margot Robbie a Ryanom Goslingom v hlavných úlohách má všetko, čo by sme si mohli priať.

Po minuloročnom R&B experimente Sweetiest Pie, v ktorom Dua Lipa doprevádzala Megan Thee Stallion, ponúka superhviezda zvukovo šťavnatý tanečno-popový banger, ktorému v lete len ťažko unikneme. Skladbu koprodukovali Mark Ronson, Andrew Wyatt a Picard Brothers.

Dance The Night je príspevok Dua Lipy na soundtrack k filmu Barbie, ktorý režírovala Greta Gerwig. Predpokladaný blockbuster má svetovú premiéru 20.7.2023.

Okrem britskej speváčky sa na sprievodnej hudbe k filmu podieľali aj Charli XCX, Ava Max, Ice Spice, PinkPantheress, Lizzo, Fifty Fifty, The Kid LAROI, Tame Impala a ďalší.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS, YouTube

Zdroj titulného obrázku: WMG/Tyrell Hampton

Komentáre

Odporúčame