Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Boy Wonder vydal svoj tretí sólový album Single Player (VIDEO)
boy wonder single player
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Boy Wonder vydal svoj tretí sólový album Single Player (VIDEO)

Boy Wonder vydal album Single Player

Slovenský raper Boy Wonder vydal svoj tretí sólový album Single Player na streamovacie služby v nedeľu, 21. mája. Na Instagrame sa so svojimi sledovateľmi podelil a príbeh za tvorbou celého projektu. Dodal, že na konci minulého roka z albumu cítil veľmi negatívne emócie.

Tento projekt som mal hotový na moje pomery celkom rýchlo. Pracoval som na ňom v priebehu minulého roku, presnejšie v druhej polovici 2022. Na začiatku októbra sme sa vrátili z dovolenky, kde som Erikovi Oslancovi a Kansiikovi púšťal demá, že vyberieme trek vhodný na klip a nejak sme na nič neprišli.

Bol medzi nimi trek Fraktály, ale v inom beate, všetky ostatné vznikli až potom. Koniec roka 2022 bolo veľmi zvláštne obdobie. Vnímal som ako mňa a ľudí v mojom okolí zasiahli všetky hrozné veci ktoré sa u nás stali. Pri počúvaní albumu mám občas pocit, že je trochu chladný. Že na predošlom bolo viac emócií. Neviem. Hnev je predsa tiež emócia.

Pôvodne som chcel veľa spoluprác, no dostal som chuť rapovať čo zo mňa vypadne, ako keď sa Forrest Gump rozhodol bezcieľne bežať do vtedy, kým ho to neprestalo baviť. Ja stále vládzem bejby! Chcem sa poďakovať každému kto do tohto projektu vložil kúsok seba a pomohol mi stvoriť môj tretí sólo album.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame