Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Duo Palky a pARTe ohlásilo vydanie nového albumu All Inclusive (VIDEO)
palky parte all inclusive
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Duo Palky a pARTe ohlásilo vydanie nového albumu All Inclusive (VIDEO)

Palky a pARTe s novým projektom

Formácia Palky & pARTe (BonaParte – po novom pARTe) , ktorá spolu vystupuje na koncertoch, sa rozhodla vytvoriť spoločný projekt pod názvom All Inclusive, ktorého cieľom je ponúknuť poslucháčom album, plný rôznorodosti, so širším spektrom žánrov a pestrosťou skladieb a tém.

Album obsahuje trinásť plnohodnotných trackov, ktoré sú obohatené o rôzne spolupráce a produkcie kvôli spomínanej rôznorodosti. Nachádzajú sa v ňom hostia ako Virgínia Buberníková, Pokyman (Medial Banana), ELPE, ADiss, Šorty a Supa.

Na produkcií rôznych skladieb sa podieľali DJ MikroMan, Peter Pann, Lukie FWD (Medial Banana), Grimaso (H16), Hoodini, Kynetik, Ajvy, Mugis a ADiss. Album sa nahrával v štúdiách: Studio Enterprise (Grimaso a Majk Spirit) a KSU (DJ MikroMan) z toho jedna skladba v Kebar Studio, ktorú zastrešil masterom Marek Šurin.

O zvyšok skladieb sa postaral DJ MikroMan. K projektu sú už vyhotovené 2 videoklipy: Day Off, Srdcova Queena. Ďalší videoklip chalani plánujú vypustiť pri spustení predpredaja albumu All Inclusive 29.5.2023!

Ostaňte naladení, tento projekt, ktorý plánujú vypustiť pred letom, určite bude stáť za to a určite si tam niečo pre seba nájdete na spríjemnenie a užitie letného počasia, ktoré je už za rohom! My vám zatiaľ predstavíme cover, tracklist a snippet albumu, pred plánovaným spustením predpredaja, tu na rukahore.sk, ktorého dátum je 29.5.2023!

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame