Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Gleb v novinke Šedá hus hovorí, že nás suseda Magda navždy opustila (VIDEO)
gleb šedá hus
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Gleb v novinke Šedá hus hovorí, že nás suseda Magda navždy opustila (VIDEO)

Gleb a novinka Šedá hus

Big Boy Gleb je po dvoch mesiacoch späť s novým songom Šedá hus, naposledy sa nám pripomenul skladbou 2000X. Novinka vyšla v utorok, 16. mája aj spolu s videoklipom, ktorý zrežíroval Dzagy. Prostredníctvom novinky nám však posunul smutné správy, legendárna suseda Magda sa už pobrala na druhý svet.

„Shoutout suseda M. Nech jej je ľahká zem. Keby vedela, aká je slávna, tak by na mňa moja hlavná hejterka nemala taký hnev. R.I.P.,“ rapuje Gleb v novinke.

Gleb vyráža predstaviť svoju tvorbu už aj za hranice Slovenska, po prvý raz sa totiž predstaví v hlavnom meste Rakúska! Keďže je Viedeň Slovákom ako na skok a ide o mesto plné nočných klubov, rozhodnutie rapera je celkom logické. Gleb vystúpi už 25. mája v klube PRST, ktorý sa nachádza priamo v centre mesta, neďaleko zábavného parku Práter.

Rozhodol som sa urobiť svoju úplne prvú akciu v mojom obľúbenom klube vo Viedni. Trochu som sa toho na začiatku bál, ale verím tomu, že ma podporíte a zažijeme spolu naložený komorný rave. Super zvuk & super klub. Teším sa jak na svoj prvý koncert. Kapacita je 400 hláv. Vidíme sa na bare,“ uviedol na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame