Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Boy Wonder je späť, na nový album nás pripravuje novinkou Cool refrén (VIDEO)
boy wonder single player
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Boy Wonder je späť, na nový album nás pripravuje novinkou Cool refrén (VIDEO)

Boy Wonder hľadá Cool refrén

Boy Wonder vydal prvú skladbu zo svojho očakávaného nového albumu, novinka dostala názov Cool refrén! Song vyšiel vo štvrtok, 11. mája aj spolu s videoklipom, o ktorý sa postaral Filip Krajčo. Člen českého vydavateľstva TyNikdy avizoval, že sa dočkáme nového projektu s názvom Single Player už 21. mája.

Jediný doterajší singel z albumu teda otvára jeho novú éru a podľa slov rapera je o čosi iný ako zvyšok trackov, ktoré dá von už túto nedeľu.

„Cool Refrén je tak trochu iný ako zbytok albumu, to je asi dôvod, prečo ide von ako prvý. Nečakaj praUdy boí. V tomto treku o nič nejde!“ píše Boy Wonder na svojom Instagrame. Po minulom roku, kedy konečne vydal album s názvom Jeseň 2015: Človek z planéty Zem, je tu teda ďalší album. Tešíš sa?

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame