Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Spevák Alan Murin vydal horúcu novinku Neber mi mood (VIDEO)
alan murin neber mi mood
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Spevák Alan Murin vydal horúcu novinku Neber mi mood (VIDEO)

Alan Murin s novinkou

Po niekoľkých videoklipoch k minuloročnému albumu Trueself nám spevák Alan Murin posiela svoju ďalšiu novinku Neber mi mood! Song vyšiel aj spolu s vizuálom v nedeľu, 14. mája, o ktorý sa postaral tím Cesar Production. Songom nás pripravuje na nasledujúce letné mesiace, ktoré sú už pomaly za dverami.

Alan v klipe dostane osviežujúci kúpeľ, čím zatiaľ vystihuje aprílové a májové počasie. Raz je teplo, na druhý deň 18 stupňov a človek nevie, ako sa poriadne obliecť. Alanova hudba snáď bude znamením, že prídu už iba krásne, letné a hlavne teplé dni.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame