fill forest blunt resetedh protijed
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Fill, Forest Blunt a Resetedh v novom klipe k songu Protijed (VIDEO)

Fill a jeho nový klip k songu Protijed

Český producent Fill vydal nový videoklip z jeho producentského EP (y) ku skladbe Protijed, na ktorej hosťujú Forest Blunt a Resetedh! Nový vizuál sa na YouTube objavil v stredu, 10. mája. Zároveň ide o prvý klip zo spomínaného projektu.

Fill žánre nerieši, o svojej hudbe hovorí ako žánri, ale špecifikuje ju ako „moody trap s tvrdými kopákmi“. Najväčšiu hudnou pre neho majú príbehy za jednotlivými skladbami, žiadny track totiž nebol donahrávaný a všetko je autentické.

Producentskú kvalitu Filla potvrdzuje aj fakt, že si celý projekt produkoval i zvučil sám. Mal v pláne nechať si to nazvučiť u niekoho iného, no hovorí o sebe ako o „puntičkárovi“, ktorý si to aj tak spraví sám. Zaujímavý cover mu vygenerovala umelá inteligencia, no grafickú podobu vizuálu spracoval sám Fill.

Fanúšikom čoskoro posunie niekoľko klipov a originálnych vizuálov ku každému tracku, no Fill ešte len začína. „Môj primetime príde až v lete. Teraz sa iba zahrievam,“ teasuje.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame