Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Refew zažil v Českej Lípe nepríjemný incident, sekuriťáci na jeho koncerte zbili návštevníka
refew dokument
Zdroj: youtube.com
NewsČeskoEventy

Refew zažil v Českej Lípe nepríjemný incident, sekuriťáci na jeho koncerte zbili návštevníka

Refew a incident v Českej Lípe

Refew na jednom zo svojich koncertov zažil nepríjemný incident, do ktorého boli zapojení sekuriťáci a jeden z návštevníkov. K celej afére sa vyjadril na Instagrame:

Nedá mi to, musím k tomu incidentu v Českej Lípe niečo napísať. Chodia mi fakt rakety správ, že som z toho robil aféru. Kto ma pozná, a nielen moji kamaráti, ale aj fanúšikovia zo show, vie, že vždy dám všetko do show, vyfotím sa doslova s každým, som milý, slušný a hlavne nekonfliktný.

Za 10 rokov vystupovania som zažil veľa fakáčov pri show, hádzanie vecí a tak ďalej a nikdy nikto nedostal. Preto ma zarážajú správy od ľudí, že by sa mali teraz báť chodiť na naše shows.

Čo sa týka sekuriťákov v Českej Lipe, tak ja chápem, že v prostredí, v ktorom robia, sú na vkus normálneho človeka až príliš tvrdí, a preto sa nikdy v kluboch nebijem a nerobím nič preto, aby som s nimi bol v konflikte. 

Zároveň som ale videl fotky toho frajera, čo dostal a aj jemu som písal, že som nechcel, aby dostal. Ja som tým sekuriťákom nepovedal, aby ho zbili a dokonca ani to, aby ho vyhodili. Ani som nevedel o tom, že ho takto potom rozbili.

Hovoril som so ženou napadnutého frajera a podávajú na tých sekuriťákov trestné oznámenie. Nie na mňa, pretože vedia, že s tým nemám nič spoločné. 

Čo sa týka hádzania vecí na shows a toho, ako to riešim. Nie je to iba u mňa, ale doslova u skoro každého muzikanta na celom svete naprieč všetkými žánrami, že sa toto rieši. Niekto to rieši tým, že odíde z pódia, niekto tak, že sa s tým dotyčným ide biť. Ja toto riešim tak, že vyzvem človeka na stage a poviem, nech zabaví publikum namiesto mňa. 

Refew verí, že ide o nekonfliktného človeka

Keďže publikum vždy začne kričať, tak si vezmem mikrofón späť, človek sa vráti do davu a ide sa ďalej, akoby sa nič nestalo. To je za mňa to najrozumnejšie riešenie bez použitia násilia a funguje to takto 10 rokov. 

Kecy typu, že robím zbytočné scény, alebo že sa nechám rozhodiť kelímkom, si schovajte za klobúk. Mňa to v tú chvíľu nerozhodilo a to, že show normálne pokračovala a bola totálne top, je toho jasným dôkazom. 

Čo sa týka toho frajera a jeho úmyslu čokoľvek po nás hádzať, tak ja verím, že je to normálny a nekonfliktný človek. Dokonca aj verím, že to hodil z eufórie pri tom, ako si užíval show, ale zároveň on aj ostatní musia chápať to, že ja neviem, čo vám ide hlavou. Ja pracujem s tým, čo vidím a počujem. 

Niekto po nás hodí niečo, čo pristane na pódiu, tak v tú chvíľu máte pocit, že sa niekomu show nepáči. Chcete to vyriešiť v kľude a rýchlo, tak ako vždy a bez použitia násilia. Ani na chvíľu som nebol agresívny a sekuriťákom som nepovedal ani slovo. 

Je to na hovno situácia, pre všetkých. Určite by si to mali vyriešiť poškodení s tými sekuriťákmi, ale neviem prečo by som ja mal byť vinný. Ja som robil svoju prácu najlepšie, ako som vedel, do toho na nás letí kelímok. Skúste ísť napríklad do reštaurácia a hodiť niečo po čašníkovi. Buď bude debil a rovno vám vrazí alebo to bude chcieť riešiť nenásilne ako ja, ale v každom prípade, keď sa ozve, bude to právom.

refew rytmus myslím na to každou chvíli narodeninový darček
Zdroj: instagram.com

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame