Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Imagine Dragons v klipe k songu Wrecked zobrazujú príbeh mladého Ukrajinca (VIDEO)
imagine dragons
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsJAZZPOPVideo

Imagine Dragons v klipe k songu Wrecked zobrazujú príbeh mladého Ukrajinca (VIDEO)

Imagine Dragons a ich nový videoklip

Skupina Imagine Dragons má vonku nový videoklip k songu Crushed, v ktorom rozoberá príbeh 14-ročného chlapca, žijúceho v Ukrajine. Ide o mladého Sashu, ktorý sa prechádza po pozostatkoch svojej dediny, ktorá bola päť mesiacov okupovaná a zničená ruskými vojskami.

Video vyšlo v podpore pre organizáciu UNITED24, ktorú založil ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Kapela zároveň nabáda fanúšikov k tomu, aby projekt finančne podporili.

V Ukrajine som strávil minulú zimu dodávaním potrieb pre ľudí v núdzi. Mnohí títo ľudia boli stále pod hrozbou priameho útoku alebo sa spamätávali z okupácie,“ hovorí režisér klipu Ty Arnold.

S kapelou som bol v neustálom kontakte ohľadom toho, čo som videl a navrhli natočiť videoklip, ktorý zachytí emóciu obyčajných Ukrajincov trpiacich vojnou. Nápad sa mi páčil, Imagine Dragons sú veľmi ochotní pomáhať Ukrajine a cítil som, že toto je možnosť ukázať ľuďom, ako táto vojna ovplyvnila životy.“

Počas mojich ciest som stretol mladého Sashu, ktorý prežil mesiace okupácie. Práve sa vrátil do svojej rodnej obce a zistil, že bola úplne zničená. Toto video v malej miere zachytáva, čím si prešiel a čím si každodenne prechádzajú tisíce Ukrajincov,“ dodáva Arnold.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, rollingstone.com

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame