majk spirit playlist merch
Zdroj: Instagram/majkspirit, shop.rukahore.sk
News

Majk Spirit vydal k novému albumu Playlist aj exkluzívny merch!

Majk Spirit a nový merch

Majk Spirit vydal očakávaný piaty štúdiový album Playlist na všetky streamovacie služby 5. mája a dnes je vonku už aj nový merch! Autor songov Primetime či Ženy treba ľúbiť si pre fanúšikov prichystal mikinu a tričko s potlačom coveru nového projektu, ktorý bol vytvorený umelou inteligenciou. Nájdeš ich exkluzívne iba v našom shope.

Fyzická podoba nového projektu nebude. Myšlienku za týmto rozhodnutím vysvetlil na sociálnych sieťach.

Môj nový album Playlist je úplne zadarmo! Nebude žiadne CD! Bude iba na digitálnych platformách (a možno neskôr spravíme limitku vinyl pre fajnšmekrov). Ak to chcete podporiť, môžete si kúpiť merch alebo lístok na môj koncert, ale nebudu tentokrát žiadne zbytočné plasty vo forme CDs,“ upozorňuje raper.

Pred oficiálnym vydaním projektu nám Majk priniesol dva single, Full Speed a Stargazing. Zoznam hostí je nekonečný. Na albume počujeme Bena Cristovaa, Ega, Radikala Chefa, Mateja Straku, Alana Murina, Kaliho, Ronie, Yaela, Dominiku Mirgovú a mnohých ďalších, pričom podobne dlhý je aj zoznam producentov.

Toto je prvýkrát, čo mám na albume viac hostí ako skladieb a baví ma tá pestrosť,“ píše Spirit na Instagrame. Album Playlist je oficiálne vonku.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, shop.rukahore.sk

Zdroj titulného obrázku: Instagram, shop.rukahore.sk

Komentáre

Odporúčame