Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Postarali sa Tina a Tager tanečným songom Iné o hit tohto leta? (VIDEO)
tina tager iné
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsVideo

Postarali sa Tina a Tager tanečným songom Iné o hit tohto leta? (VIDEO)

Tina a Tager v letnom songu Iné

Tina oficiálne otvára letné prázdniny, v spolupráci s DJ Tagerom vydala tanečnú novinku s názvom Iné. Song vyšiel 27. apríla aj spolu s videoklipom, ktorý má za sebou jedinečný príbeh, o ktorom Tina viac povedala na Instagrame.

Moja BFF, Viktorka, ktorá sa nebála a prijala moju výzvu. ‚Natočíš mi klip.‘ To ani nebola otázka, ale konštatovanie medzi rečou. Na druhý deň sme sa vybrali do Štiavnice mojej milovanej tak, aby sme tam boli o jednej v noci, aby nejazdili autá a všetci spali,“ píše speváčka a raperka.

Režisérkou originálneho one-take klipu je teda Victoria Sitta, ktorá vizuál natočila na iPhone 13. Zároveň fanúšikom odkazuje, aby neprehliadli aj jej ďalšie umelecké výtvory. Som na teba hrdá, láska. Ona netočí klipy, ona je drevový veľmajster a môžete sa presvedčiť na vlastné oči na @victoria.sitta.art,“ dodáva. 

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame