Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Majk Spirit vydal nový album Playlist. 10 songov, 11 vzácnych hostí (VIDEO)
majk spirit album playlist
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Majk Spirit vydal nový album Playlist. 10 songov, 11 vzácnych hostí (VIDEO)

Majk Spirit a nový album Playlist

Slovenský raper Majk Spirit vydal očakávaný piaty štúdiový album Playlist dnes, 5. mája na všetky streamovacie služby. Fyzická podoba nového projektu nebude. Myšlienku za týmto rozhodnutím vysvetlil na sociálnych sieťach.

Môj nový album Playlist je úplne zadarmo! Nebude žiadne CD! Bude iba na digitálnych platformách (a možno neskôr spravíme limitku vinyl pre fajnšmekrov). Ak to chcete podporiť, môžete si kúpiť merch alebo lístok na môj koncert, ale nebudu tentokrat žiadne zbytočné plasty vo forme CDs,“ upozorňuje raper.

Pred oficiálnym vydaním projektu nám Majk priniesol dva single, Full Speed a Stargazing. Zoznam hostí je nekonečný. Na albume počujeme Bena Cristovaa, Ega, Radikala Chefa, Mateja Straku, Alana Murina, Kaliho, Ronie, Yaela, Dominiku Mirgovú a mnohých ďalších, pričom podobne dlhý je aj zoznam producentov.

Toto je prvýkrát, čo mám na albume viac hostí ako skladieb a baví ma tá pestrosť,“ píše Spirit na Instagrame. Album Playlist je oficiálne vonku.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame